Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز با بیان اینکه پخش مواد مخدر و جرایمی مانند دزدی در کشور ما درست‌تر از ازدواج انجام می‌شود، گفت: انجام درست کار غلط و انجام غلط کار درست فاجعه است.

دکتر منصور بیرامی روز سه شنبه در وبینار آسیب‌شناسی ازدواج، اظهار کرد: جمعیت جوان ما کم‌تر از سایر گروه‌های سنی هستند، اما آیا برنامه‌ای برای ازدواج این قشر داریم؟، شعار "ازدواج آسان" به درد قرن 21 نمی‌خورد، شعار باید با شعور و عقلانیت همراه باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: ازدواج شوخی‌بردار نیست، با ازدواج شوخی نکنید، چرا که با این مشوق‌ها و بروکراسی‌های اداری وام ازدواج نمی‌توان ازدواج آسان را محقق کرد.

استاد دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز بیان کرد: متاسفانه هر کسی که اندک اطلاعاتی در خصوص مشاوره و روانشناسی دارد، مرکز مشاوره ازدواج راه می‌اندازد، این افراد به جای ارایه مشاوره غلط، بهتر است کسی را به ازدواج توصیه نکنند. استاد روانشناسی و مشاوره‌ای که تا ۴۰ سالگی ازدواج نکرده است، نمی‌تواند مشاور خوبی باشد، متاسفانه این مشکل دامنگیر بسیاری از اساتید دانشگاه هم شده است

وی با انتقاد از آمار بالای طلاق، اظهار کرد: سن اعتیاد به ۱۲ سالگی و طلاق‌ها به دوران نامزدی رسیده‌ است، متاسفانه بسیاری از جوانان رابطه جنسی به ویژه رابطه جنسی مجازی را قبل از ازدواج تجربه کرده‌اند و نوجوانان و حتی کودکان هم در معرض محرک‌های جنسی قرار دارند که در فضای مجازی ارایه می‌شود.

وی متذکر شد: روانشناسی ازدواج می‌گوید، کنش اول برای ازدواج، برقراری سلامت جنسی است، مشکلات در این حوزه نیاز به بررسی و ارایه راهکار دارند.

بیرامی با تاکید بر اینکه ازدواج صحیح، اولین و اصلی‌ترین راه مقابله با استرس است، اظهار کرد: ازدواج غلط ویران کننده بوده و تمامی داشته‌های فرد را ضرب در صفر می‌کند، برای خرید یک مورد از لوازم خانگی کلی وقت و هزینه صرف می‌کنند، اما کسی حاضر نیست برای ازدواج هزینه کند، در حالیکه برای طلاق میلیاردها هزینه صرف می‌شود.

وی با بیان اینکه ازدواج‌های آرمانی، ویران‌کننده‌ترین ازدواج‌ها هستند، گفت: اینکه برخی معتقد هستند باید با طرف مقابل ۵۰ درصد ملاک مشترک داشته باشند، کاملا غلط است، تمامی انسانها با هم تفاوت دارند، باید به سراغ همسری رفت که عیب‌هایمان را پوشش دهد.

وی با انتقاد از تجمل‌گرایی جوانان و زوج‌های جوان، بیان کرد: خانه بسیاری از زوج‌ها مرفه‌تر و شیک‌تر از خانه والدین زوج‌ها است، فقر خجالت ندارد.

رییس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز در ادامه با بیان اینکه دلیل ۶۰ درصد از طلاق‌های دوران نامزدی، فقدان شکل گیری دلبستگی به واسطه ظاهر طرف مقابل است، گفت: بر خلاف تصور عموم و بسیاری از ادعاها ظاهر افراد نیز در انتخاب بسیار مهم است.

وی تاکید کرد: فیزیولوژی ازدواج می‌گوید حتی ساعت خواب زن و مرد نیز باید مشابه هم باشد.

رئیس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تبریز در خاتمه با توصیه به جوانان اظهار کرد: آشنایی مدرن، خواستگاری سنتی و ادامه مدرن زندگی ممکن نیست، باید یک مدل شرقی پیدا کرده و تا آخر با آن زندگی کرد. مولفه‌های دینی و سنتی هنوز هم حرف اول را می زنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ازدواج ازدواج و طلاق روانشناس دانشگاه تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۱۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند

سرهنگ مصطفی صادق زاده در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای اجرای طرح کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقا امنیت اجتماعی در سطح شهرستان اردستنان، طرح جمع آوری معتادان متجاهر و دستگیری خرده فروشان مواد افیونی در دستور کار مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر این فرماندهی قرار گرفت.

وی اضافه کرد: در این طرح ۴۱ نفر معتاد متجاهر از سطح محلات هدف جمع آوری و به مراکز ترک اعتیاد معرفی و با انجام کار دقیق اطلاعاتی نیز تعداد ۲۲ خرده فروش مواد مخدر شناسایی و در چند عملیات کاملاً هماهنگ در مخفیگاهشان دستگیر و به مرجع قضائی تحویل شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان اردستان خاطر نشان کرد: از شهروندان عزیز انتظار داریم هرگونه اخبار و اطلاعات در خصوص خرید و فروش مواد مخدر را از طریق تماس با شماره تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند و مطمئن باشند که به موضوع رسیدگی و با این مجرمان برخورد قاطع صورت می‌گیرد.

کد خبر 6097189

دیگر خبرها

  • سوداگران مرگ در دام پلیس لرستان
  • ۱۴ کیلوگرم تریاک در بردسکن کشف شد
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان
  • (ویدیو) ادعای میرسلیم درباره ترفند افراد صادق خلخالی برای ریختن داخل خانه‌ها؛ پرت کردن مواد مخدر!
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • ۶۳ معتاد متجاهر و خرده فروش مواد مخدر در اردستان دستگیر شدند
  • دستگیری قاچاقچی حشیش در تفت
  • دستگیری ۳ قاچاقچی مواد مخدر توسط مرزبانان هنگ تایباد 
  • مصرف «ماری‌جوانا» در آمریکا هم آزاد می‌شود!
  • دادستان کل کشور: به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم