Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-06@12:31:51 GMT

سازمان لیگ پیگیر پشت در ماندن دوربین‌ها تبریز

تاریخ انتشار: ۵ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۴۵۲۲۶۵

سازمان لیگ پیگیر پشت در ماندن دوربین‌ها تبریز

سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ فوتبال می‌گوید موضوع راه داده نشدن دوربین های تلویزیونی به ورزشگاه شهید قاسم سلیمانی تبریز را پیگیری می‌کند.

به گزارش "ورزش سه"، سهیل مهدی درباره عدم پخش دیدار ماشین‌سازی و نفت مسجد سلیمان که ظاهرا دوربین‌ها را به ورزشگاه راه نداده‌اند، اظهار داشت: این اتفاقاتی که الان در حال تماشای آن هستم(درگیری در بازی ماشین سازی و نفت مسجد سلیمان) ربطی به اتفاقات  اول بازی و عدم پخش ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من با مدیرعامل باشگاه ماشین سازی صحبت کردم که او گفت این بازی در ورزشگاه خانگی ما است و تشخیص می‌دهیم صدا و سیما حضور پیدا نکند.


وی ادامه داد: با توجه به قوانین بین‌المللی 24 ساعت قبل باید این موضوع اعلام می شد. هیچ مقامی اجازه دخل و تصرف برای برگزاری بازی ها را ندارد و ما هم تذکرات لازم را دادیم ولی متاسفانه دوباره به هنگام شروع بازی مالک ماشین سازی اجازه نداده و دوربین‌ها وارد استادیوم شوند و همین موضوع باعث ناراحتی همکاران رسانه ای شده و ظاهرا آنها ورزشگاه را ترک کردند. عدم پخش بازی دخل و تصرف در امور برگزاری بازی است و ما حتما این موضوع را پیگیری خواهیم کرد.


سرپرست کمیته مسابقات سازمان لیگ همچنین گفت: روز گذشته گفتیم اگر این اتفاق رخ دهد بازی در یادگار امام برگزار شود اما وقتی تعهدات لازم رابرای پخش بازی به ما دادند ما هم پذیرفتیم بازی به بنیان‌دیزل منتقل شود. این موضوع موضوع کوچکی نیست و حتما باید پیگیری شود.


سهیل مهدی در بخش دیگری از صحبت‌هایش تاکید کرد: وقتی ورزشگاه در اختیار برگزار کنندگان مسابقات قرار نگیرد از حالت میزبانی خارج خواهد شد. وقتی ما همکاری لازم را می‌کنیم و 2 روز قبل از بازی خودشان می‌گویند بازی در بنیان دیزل برگزار شود و ما همکاری می‌کنیم نباید چنین اتفاقی رخ می‌داد. وقتی آقایان شخصی تصمیم می‌گیرند ما هم جمع بندی می‌کنیم که در بازی های آتی تصمیمات دیگری بگیریم.نمی‌دانم این تصمیم به چه دلیل اتخاذ شده ولی با این کارها به نظر من بیشتر استرس به تیم خودمان وارد می‌کنیم.


وی افزود: امروز دوربین‌ها وارد استادیوم نشدند و اگر اینگونه است از فردا تیم‌های میزبان می‌گویند دوست نداریم نورافکن ها را روشن کنیم یا اینکه ما دوست نداریم یک عده روی سکوها بنشینند. این گزارش به ارکان قضایی ارجاع خواهد شد و صد درصد کمیته انضباطی تصمیم لازم را خواهد گرفت. مطمئنا ما به این راحتی از این موضوع نمی‌خواهیم گذشت.

سازمان لیگ برتر

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: سازمان لیگ برتر سازمان لیگ ماشین سازی دوربین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۵۲۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر

سید عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با اشاره به بازدید رئیس قوه قضاییه از انبار بندر شهید رجایی در هرمزگان و تسریع در تعیین تکلیف ماشین‌آلات، گفت: بعضی از این دستگاه‌ها دارای پرونده‌ در مراجع قضایی است و باید اعتراض‌ها به استناد رای دیوان عدالت اداری مختومه اعلام شود و گمرک در اجرای حکم دیوان عدالت اداری، متروکه بودن را اعلام کند تا زمینه تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی فراهم شود.

وی افزود: ماشین‌آلات راهسازی و معادن با استفاده از ظرفیتی که در قانون بودجه ۱۴۰۲ ایجاد شده و دستور معاون اول رئیس جمهور تعیین تکلیف خواهد شد.

۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی بندر شهید جایی و بوشهر وجود دارد

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه اکنون ۹۰۰ دستگاه ماشین‌آلات راهسازی و معدنی در گمرک بندر شهید جایی و استان بوشهر وجود دارد، گفت: ۳۰۰ دستگاه شرایط متروکه دارد و بقیه هم در صورت متروکه شدن تعیین تکلیف می‌شود.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی و بسیج سازندگی مکاتبات زیادی با سازمان اموال تملیکی داشته‌اند و نیاز مبرم به این دستگاه‌ها دارند که دولت تسریع خواهد کرد تا این دستگاه‌ها تعیین تکلیف شوند و امکان رسوب مجدد نخواهد شد.

اجتهادی گفت: در لایحه برای رسوب هم تدابیری اندیشیده شد تا میزان بازدارندگی فراهم شد و روند دور زدن قانونی برای واردکنندگان این دستگاه‌ها وجود نداشته باشد، ضمن اینکه فرد واردکننده نمی‌تواند مسقیم این ماشین‌آلات را بخرد و باید در مزایده‌ها شرکت و قابت کند.

معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه امکان دارد بعضی از این ماشین‌آلات به صورت قاچاق وارد شده باشد، گفت: حجم زیادی از این ماشین‌آلات در شروع به کار دولت سیزدهم در بنادر و گمرک مانده بود؛ در قبل از دولت سیزدهم اعلام متروکه شدن طولانی بود و این امر باعث رسوب این دستگاه‌ها شده است.

اجتهادی با اشاره به ماده ۲۴ امور گمرکی، گفت: طبق این قانون مدت مجاز نگهداری کالا در انبار‌های گمرکی از تاریخ تحویل کالا به این اماکن سه ماه است. در صورت تقاضای کتبی صاحبان کالا یا شرکت‌های حمل و نقل در مورد کالای عبوری و وجود علل موجه به تشخیص گمرک و با پرداخت هزینه انبارداری تا تاریخ موافقت گمرک این مدت حداکثر تا دو ماه دیگر قابل تمدید است.

ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشتند

مدیرعامل سازمان فروش اموال تملیکی افزود: عمده این ماشین‌آلات از سال ۹۰ در گمرکات وجود داشته که متعلق با افراد تاجر پیمانکار معدن کار بوده است و این افراد مستقیم وارد می‌کردند و قصد فروش نداشتند.

اجتهادی اگفت ورود ماشین‌آلات راهسازی به کشور مجاز است، اما واردات شرایطی دارد، در حالی که برخی از واردات ماشین‌آلات بر اساس مجاز مشروط بوده است.

وی با بیان اینکه پیش از این دادگستری برخی از استان‌ها در جهت جلوگیری از تضییع عموم، در دبیرخانه اقتصاد مقاومتی یا ورود دادستان و یا کمیسیون مربوطه دستوراتی را برای تعیین تکلیف ماشین آلات صادر می‌کردند، گفت: برای تعیین‌تکلیف و ورود این ماشین‌آلات باید کمیسیون ماده یک آئین‌نامه اجرایی قانون مقررات و صادرات تشکیل شده تا برای ورودشان تصمیم‌گیری شود که در سال ۱۴۰۱ در استان هرمزگان با ورود دستگاه قضایی تسریع در تعیین تکلیف صورت گرفت.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: ضمن اینکه دولت سیزدهم کار را به صورت اساسی مطرح کرد و در قانون بودجه ۱۴۰۲ در جداول، متنی را پیشنهاد داد و مشکل تعیین تکلیف این کالا‌ها را مشخص کرد تا این ماشین‌آلات در اختیار اموال تملیکی به عنوان نماینده دولت قرار گرفته و تعیین تکلیف شود.

وی افزود: بر اساس پیشنهاد دولت در بودجه ۱۴۰۲، مجلس شورای اسلامی در راستای رفع مشکل به موجب حکم قانونی مندرج در بند (۵) تغییرات متفرقه قانون بودجه ۱۴۰۲، اجازه فروش این کالا‌ها بدون نیاز به مجوز‌های ورود و با قابلیت شماره گذاری ملی از طریق مزایده توسط این سازمان را صادر کرده است؛ از این رو در دولت سیزدهم مقرر شد بدون نیاز به تشکیل کمیسیون‌ها و نظر دادستان‌ها به صورت منطقی این مشکل حل و حجم زیادی از این خودرو‌ها از طریق مزایده تعیین تکلیف شود.

اجتهادی با بیان اینکه سال گذشته تعدادی از ماشین‌آلات راهسازی و معدنی به مزایده گذاشته شد، گفت: سازمان اموال تملیکی در جهت تسریع در تعیین تکلیف انبار‌های این سازمان بر اساس سیاست‌های دولت سیزدهم، مزایده برگزار کرد و ماشین‌آلاتی که سال‌ها بلاتکلیف مانده بود، را به مزایده گذاشت.

وی افزود: در سال جاری نیز با تمام توان و بر اساس بخش هوشمندسازی و با هماهنگی‌های دستگاه‌های مختلف در بحث تعیین تکلیف شفاف اقدام خواهیم کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • آمادگی برق تبریز برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • نباید صحبت‌های پیرمرد هوادار بازتاب داده می‌شد
  • فیلم| طلافروش‌ها با بستن مغازه نمی‌توانند پیگیر مطالباتشان باشند
  • مهاجمی مثل من دیگر در فوتبال ایران پیدا نمی‌شود | در مورد بازی با استقلال من تصمیم گیرنده نیستم
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • فرجام مجاهدی که نامش بر دانشگاه صنعتی نشست
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • کوتاهی سازمان لیگ در اجرای آیین‌نامه در جریان دیدار جنجالی
  • احتمال ماندن توخل در بایرن قوت گرفت